2015 | Water-Free Spray-Drying: a Novel Strategy for the Microencapsulation of Fish Oil (Epa and Dha). Study of Microparticles Properties, Stability and Release Behaviour in Food Models. | Bacalao del Atlántico | Universidad de Chile | FONDECYT | Metropolitana | 1151224 | 152405000 | 0 | 152405000 | Peces de agua de mar - Peces de agua de mar | Tecnología de los alimentos | | Universidad de Chile | Fundacion Fraunhofer Chile Research - Universidad de Santiago de Chile | | | Robert Canales, Paz Soledad | |
2012 | Process Optimization of Structured Triacylglycerols Obtainment by Enzymatic Transesterification of Concentrated Omega-3 Pufa Salmon Oil with Caprylic Acid Under Supercritical Co2: Effect on Physical, Chemical Properties and Stability of Food Systems | Salmón | Universidad de Chile | FONDECYT | Metropolitana | 1120627 | 135175000 | 0 | 135175000 | Peces de agua de mar - Peces de agua de mar | Calidad - Tecnología de los alimentos | | Universidad de Chile | Centro Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) | | | Rodríguez Melis, Alicia | |
2005 | Obtención de un aceite concentrado de Omega 3 de origen marino, mediante proceso enzimático altamente rentable para uso de la industria de alimentos | Merluza austral | Caltex S.A. | FONTEC | Metropolitana | 205-4526 | 48000000 | 0 | 48000000 | Peces de agua de mar - Peces de agua de mar | Alimentación y nutrición animal - Biotecnología - Funcionalidad alimentaria - Tecnología de los alimentos | | Caltex S.A. | | | | | |