Center Of Excellence In Research And Development For The Food Industry

Objetivo general

Atraer y Generar Conocimiento, la Tecnología, la Infraestructura y mano de Obra para la Industria Agro-Alimentaria Chilena. el Consorcio Icefood entre Wageningen Ur, los Co-Ejecutores, a los Representantes del Gobierno y de la Industria Alimentaria que Participan Generará Resultados para Mejorar la Calidad de los Alimentos, la Seguridad y la Competitividad, Así como la Protección de Medio Ambiente y Generará un Impacto Positivo en la Cadena Alimentaria Completa, Comenzando desde el Sector Primario (Producción Primaria) Hasta el Final a los Consumidores.

Objetivos específicos

Descripción

ICEFOOD-Wageningen UR main mission is to transform Chile into a Food Innovator . For this Wageningen UR will open its extensive R&D knowledge infrastructure for Chilean counterparts from academia research institutions and industry. Main focus will be the transfer of innovative technologies knowhow and expertise and to build human capacity. The ultimate goal is geared to increase the international competitiveness and integration of the Chilean agro-food sector. ICEFOOD-Wageningen UR will generate scientific knowledge and technological excellence through research and development in the agro-food complex. Developed knowhow technologies scientific insights will help to sustain a continuous flow of innovation and this will further strengthen the Chilean food industry to provide high quality healthy food which meets the demands of the modern

Clasificaciones

Código: 11CEII-9568

Base fuente: Base Nacional de Proyectos

12263836568

7404858720

12263836568

Fecha inicio: 08/04/2011

Fecha término: 31/12/2015

1728

57

4.7

Otra Información de Interés: