Influence of the Agronomic Management and Phosphorus Uptake on the Composition of Phenolic Compounds of Fragaria Ananassa Fruits

Objetivo general

To study the effect of phosphorus fertilization by contrasting organic or chemical fertilization and mycorrhizal status on the synthesis, composition and profiles of phenolic compounds (anthocyanins, flavonols, and phenolic acids) in fruits of Fragaria ananassa plants. Considering the importance of this berry crop in the Araucanía Region, this quality parameter could be of economical and nutritional importance.

Objetivos específicos

Descripción

Clasificaciones

Código: 11150375

Base fuente: Base Nacional de Proyectos

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Fecha inicio: 15/11/2015

Fecha término: 15/11/2018

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Tipo instrumento: Proyecto (PYT)

Año: 2015

Ejecutor: Universidad de la Frontera

Coordinador principal: Ruiz Muñoz, María Antonieta

Región(es): Araucanía

Temas: Funcionalidad alimentaria - Manejo productivo - Suelos y fertilidad

Sector-Subsector-Rubro: Agrícola / Frutales menores / Berries

Especie(s): Frutilla

Estado: Finiquitado

Fuente de financiamiento: ANID (ex CONICYT) / FONDECYT

Otra Información de Interés: