Genetic and biochemical characterisation of fruit quality in fragaria chiloensis using full-sib families.

Objetivo general

To determine strategies for conserving and exploiting the quality characteristics of the native Chilean strawberry Specific Characterise phenotypically the aroma, flavour and shelf life of Fragaria chiloensis Identify biochemically the major components of aroma and flavour of Fragaria chiloensis Determine the firmness profile during Fragaria chiloensis shelf life Analyse the inheritance patterns of aroma, flavour and shelf life between and within progenies of Fragaria chiloensis. Generate the genetic profile of selected progenies of Fragaria chiloensis. Characterise and map the polymorphisms generated. Validation of the selection protocol using a non-characterised progeny.

Objetivos específicos

Descripción

Clasificaciones

Código: 1050987

Base fuente: Base Nacional de Proyectos

86637000

86637000

0

Fecha inicio: 01/03/2005

Fecha término: 02/03/2009

1462

49

4

Otra Información de Interés:

Relacionados

2024 / Agricultura orgánica / producto orgánico - Agroecología - Bioinsumos - Biotecnología - Buenas prácticas agrícolas

Fitorregulador orgánico en base a ácido giberélico concentrado obtenido a través de fermentación sólida de Gibberella fujikuroi